Evo malo nekih zaostataka

Judo klub Dubrovnik srp 14, 2014 Komentari isključeni za Evo malo nekih zaostataka

Ivana Šutalo nadomak medalje u Mađarskoj

IVANA U AKCIJI (Small)

Proteklog vikenda Ivana Šutalo članica Judo kluba Dubrovnik nastupila je na europskom kupu za juniore u Mađarskom Paksu.Iako je imala 3 pobijede ovoga puta je ostala nadomak medalje sa osvojenim 5. mjestom.Ivana se trenutno nalazi na 5.mjestu svjetske juniorske ljestvice .
Također je nastupila sa Hrvatskom reprezentacijom na GRAND PRIXU za seniorke gdje je uspjela pobjedom nad predstavnicom Indije ostvariti plasman među 16 najboljih te na taj način popeti se na 45.mjesto svjetske seniorske IJF ranking ljestvice koja se boduje za Olimpijadu u Riju.

 

 

MATEJ RAGUŽ NASTUPIO NA PRVENSTVU EUROPE U GRČKOJ

europch

Matej Raguž nastupio je za kadetsku reprezentaciju Hrvatske na Prvenstvu Europe za kadete koje se održalo od 04.-06.07.2014. godine u Ateni. Matej je prvu borbu pobijedio predstavnika Litve , ali nažalost nakon vodstva u drugoj borbi na kraju je izgubio i ostao bez plasmana. Matej Raguž se nalazi na mjestu 17. Svjetske kadetske rang liste za kadete.

MATEJ RAGUŽ zlatni NA KUPU JADRANA

 

Matej Raguž nastupio je 14.06.2014. godine na judo turniru Kup jadrana i osvojio zlatnu medalju.

Judo klub Dubrovnik je nastupio na 2 međunarodna natjecanja.

jk dubrovnik (Small)

Na iznimno jakom turniru u Solinu gdje je nastupilo oko 600 judaša i judašica nastupilo je 7 natjecateljica Judo kluba Dubrovnik te osvojio 6 medalja.Zlato je osvojila Karmen Knego,srebrom su se okitilie Josipa Vuković i Andrea Šuljak dok su brončane medalje osvojili Mihaela Đuho,Tea Vukanović i Mihaela Stjepović.Plasman od 5.mjesta ostvarila je Lucija Čurlin.

U susjednoj Crnoj Gori točnije Kotoru nastupila su 3 predstavnika Judo kluba Dubrovnik te osvojili 3 medalje.Najuspješniji je bio Matej Raguž koji je osvoji zlato u kategoriji do 90 kilograma.Ivan Hrnić osvojio je drugo mjesto dok je Davor Obrvan bio treći.

 

JUDO TURNIR SVETI ANTE

20140614_180241 (Small) 20140614_151538 (Small)

 

Judo klub Dubrovnik nastupio je na 1. Judo turniru Sveti Ante koji se odrzao 14.06. u Splitu i osvojio ukupno 8 medalja u konkurenciji 200 natjecatelja. Zlatnu medalju osvojila je Mara Bezek, a broncane medalje osvojili su Ivona Caput, Mara Klaic, Luksua Napica, Frano Medo, Vlaho Ban, Lukas Papac i Matej Butigan. Nadomak medalja bili su Kristijan Sabic, Duro Bunda i Niksa Brzica.

 

JUDO KLUB DUBROVNIK OSVOJIO 5 MEDALJA NA MEĐUNARODNOM JUDO TURNIRU U KAŠTEL SUĆURCU

jk dbk turnir Zebić

Člaovi Judo kuba Dubovnik nastupili su 10.5. 2014, godine na međUnarodnom judo turniru u Kaštel Sućurcu  i osvojili 5 medalja. Zlatnu medalju osvojila je Karmen Knego, srebrenu medalju osvojile su Tea Vukanović i Mihaela Đuho, a brončane medalje osvojili su Karmen Dadić i Šimun Asanović.
Još su nastupili Andrea Šuljak, Roko Grilec, Toni Portolan, Lujo Domaćin, Ivan Hrnić, Ante Raguž, Maroje Miljan, Ivan Žitković, Josip Đurić, Mrvalj Katarina, Ivana Bender , Đivo Gjivić, Matea Čikato i Lucija Čurlin.

 

MIHAELA ĐUHO I KARMEN KNEGO BRONČANE, LUCIJA ČURLIN I TEA VUKANOVIĆ PETE NA PRVENSTVU HRVATSKE U JUDU

solin (Small)

Članovi Judo kluba Dubrovnik pod vodstvom trenera Jakše Đapića nastupili su danas na Prvenstvu Hrvatske za dječake i djevojčice održane u Solinu. Mihaela Đuho i Karmen Knego osvojile su brončane medalje a Lucija Čurlin i Tea Vukanović osvojile su peta mjesta. Lucija Čurlin je vodila u borbi za broncu i nažalost pri isteku borbe izgubila. Tea Vukanović je imala priliku ući u finale koju je na kraju propustila. Još su nastupili Vinko Gavrić, Toni Stojanović, Ivan Marić, Antonio Milutinović i Matea Čikato.

 

Ivana Šutalo srebrna u Rusiji.

Na upravo održanom Europskom kupu za juniore u Ruskom St.Petersburgu pod vodtstvom trenera Željka Đapića nastupila je članica Judo kluba Dubrovnik Ivana Šutalo.Na turniru je nastupilo 288 juniora i juniorki iz 18 zemalja.Ovo je bio jedan od najjačih Europskih juniorskih kupova a Ivana je ostvarila sjajan rezultat zauževši 2.mjesto.
Ivana je došla do srebra pobijedivši ruskinju Novikovu,dok je u polufinalu bila bolja od predstavnice Njemačke Goschin.U prvom kolu je bila slobodna kao nositeljica kategorije s najboljim rankingom na svjetskoj juniorskoj ljestvici. U finalu je poražena od Marine Erb iz Francuske nakon pogreške u parteru.
Ivana ostaje u Rusiji na pripremama te će nastaviti sa seniorskim programom odnosno Olimpijskim kvalifikacijskim ciklusom.

 

DOMAĆIN I ŠUTALO POMELI KONKURENCIJU!

LUJO


Na XI. međunarodnom turniru “Trebinje 2014” naši natjecatelji ostvarili su odlične rezultate.
Izvrstan nastup imao je Lujo Domaćin.Naš “Beba Grizli” je pomeo konkurenciju u kategoriji +73 kg osvojivši zlato u uzrastu mlađih kadeta s čime je potvrdio dobru formu za nadolazeće PH.
Najbolja sportašica Grada, Ivana “Kike” Šutalo, svoju je kvalitetu još jednom potvrdila odličnim nastupima u kategoriji +78kg u uzrastu juniorki, gdje je dominantno osvojila 1. mjesto.
Pospani Robert Šoletić je u konkurenciji juniora do 90 kg osvoio 2. mjesto. Odlična polufinalna borba te neizvjesno finale u kojemu je domaći borac bio bolji, donjela je Robiju srebrenu medalju.

 

MATEJ RAGUŽ SEDMI NA EUROPSKOM KADETSKOM KUPU U RUMUNJSKOJ

 

Matej Raguž, član Judo kluba Dubrovnik, osvojio je danas sedmo mjesto na Europskom kadetskom kupu u Rumunjskoj. Do plasmana je došao pobijedivši dvije borbe; predstavnika Turske i Rumunjske. Nažalost zaustavljen je u borbama za medalju.

 

Judo klub Dubrovnik osvojio 11 medalja

duje  duje 2
Judo klub Dubrovnik nastupio je na međunarodnom judo turniru Sveti duje održanom 26.04.2014. godine. Pod vodstvom trenera Darka Foškula nastupili su judaši iz sekcija Zaton i Mokošice i ostvarili odličan rezultat. Ukupno su osvojili 11 medalja: 1 zlato, 3 srebro i 7 brončanih medalja. Zlatnu medalju osvojio je Marko Moretić, srebrnu medalju osvojili su Palunčić Romana, Maroje Zec i Maroje Tovarac a brončane medalje osvojili su Matej Njirić, Toni Puljizević, Petar Lujo, Bruno Bencek, Stijepo Zvono, Tomislav Leho i Moretić Pero. Plasmane su ostvarili Ivano Đurić, Fabio Jerosimić Sforza, Mihael Milošević, Noah Grković, Noa Moretić i Marko Mostahinić.

MATEJ RAGUŽ BRONČANI NA EUROPSKOM KUPU

eju zagreb (Small)

Matej Raguž , član Judo kluba Dubrovnik osvojio je brončanu medalju na danas održanom Europskom kadetskom kupu u Zagrebu, do sada najbrojnijem natjecanju koji je od ove godine dio IJF “World Cadet Tour-a”, što znači da će se bodovati za svjetsku ranking ljestvicu. Matej je pod vodstvom trenera Željka Đapića došao do bronce pobijedivši 4 borbe. Samo je u polufinalu izgubio od osvajača zlatne medalje. Ovo je veliki uspjeh za Judo klub Dubrovnik i trenera Željka Đapića koji je pored ostvarenih vrhunskih rezultata i osvojene europske i svjetske medalje u ženskoj konkurenciji ostvario uspjeh i u muškoj konkurenciji te najavio postizanje vrhunskih rezultata Mateja Raguža.

 

MATEJ RAGUŽ PRVAK HRVATSKE U JUDU

Matej Raguž, član Judo kluba Dubrovnik, pod vodstvom trenera Željka Đapića osvojio je danas zlatnu medalju na Prvenstvu Hrvatske u judu održanom u Rijeci. Matej je do naslova prvaka Hrvatske došao pobijedivši tri borbe.

 

IVANA ŠUTALO SENIORSKA PRVAKINJA HRVATSKE

Ivana Šutalo postala je seniorska prvakinja Hrvatske nastupila je 23.03.2014. godine naPrvenstvu Hrvatske za seniore i seniorke održanom u Zagrebu i osvojila prvo mjesto pobjedivši tri borbe. Istog dana nastupili su i mlađi kadeti Judo kluba Dubrovnik; Josipa Vuković, Davor Obrvan, Martin Oršulić, Ivan Hrnić, Ante Raguž, Mateo Gvozden i Lujo Domaćin koji je u borbi za broncu nažalost izgubio i na kraju .osvojio 5. mjesto

 

IVANA ŠUTALO OSVOJILA EUROPSKI KUP U GRČKOJ GDJE JE POBIJEDILA AKTUALNU EUROPSKU PRVAKINJU

78kg (Small)

Ivana šutalo, članica Judo kluba Dubrovnik pod vodstvom trenera Jakše Đapića osvojila je danas zlatnu medalju na Europskom kadetskom kupu u Grčkoj. Ivana je osvojila zlatnu medalju i to pobijedivši aktualnu Europsku prvakinju Milicu Zabić iz Srbije. U protekle tri godine Ivana je bila srebrna na ovom Europskom kupu.

 

NAGRADE ZA IVANU I ŠUTALO I TRENERA ŽELJKA ĐAPIĆA

ivana i željko (Small)

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je početkom godine članica Judo kluba Dubrovnik Ivana Šutalo proglašena sportašicom Grada Dubrovnika a njen trener Željko Đapić dobio je priznanje za ostvarene međunarodne uspjehe. Također u svibnju je proglašena sportašicom Dubrovačko neretvanske županije.

 

Judo klub Dubrovnik osvojio 5 medalja 2. Kup Makarske

kup makarske-judo klub dubrovnik (Small)

Judo klub Dubrovnik nastupio je 26.10. na 2. Kup Makarske. Na ovom natjecanju za Judo klub Dubrovnik nastupila je judo sekcija iz Zatona pod vodstvom trenera Darka Foškula i ostvarila odličan rezultat; u najmlađoj konkurenciji osvojeno je 5 medalja. Brončane medalje u konkurenciji djevojčica osvojile su Loreta Puljizević i Karmen Dadić, dok su u konkurenciji dječaka brončane medalje osvojili Matej Njirić, Toni Puljizević, i Ivano Đurić. Nadomak medalje bili su Noah Grković, Petar Lujo, Bruno Bencek, Marko Moretić, Noa Moretić, Pero Moretić, Mihael Miloševic ,Romana Palunčić, Karla Petković.

Komentari su zatvoreni.