Božićni judo turnir

Judo klub Dubrovnik pro 9, 2011 4
Božićni judo turnir

Mali judaši velikog srca………………

Poštovani roditelji, Judo klub Dubrovnik organizira Božićnu manifestaciju za sve članove kluba koja će se održati u subotu, 17.12.2011. godine u dvorani Osnovne škole Mokošica sa početkom u 09.00 sati.

Najmlađi judaši , predškolci i prvašici će nastupati u programu kojeg su sa njima izvježbali njihovi treneri. Svi ostali, odnosno stariji  članovi kluba trebaju doći na zabavu i druženje u kimonima , jer ćemo napraviti zajedničko klupsko slikavanje i darivanje.

Ove godine Judo klub Dubrovnik došao je na ideju da razveseli i djecu u bolnici na način da i njima uljepšamo zajednički ove praznike.

Potrebno je da dijete donese na ovu manifestaciju po jednu svoju igračku. Napomena -nije potrebno kupovati nove igračke već je potrebno da djeca donesu SAMO JEDNU  SVOJU igračku koju će od srca  darovati djeci koja su u bolnici. Igračke ćemo skupiti u dvorani (igračke nije potrebno pakirati već ih samo donesite u vrećici) pa ćemo ih  na Badnji dan uz  slatki paket odnijet u bolnicu. (Slatki paket nam je omogućio gospodin Nikola Butigan i tvrtka Pemo)

Na ovaj način učimo djecu vrijednostima nesebičnog davanja i pomaganja drugima… od srca..

Molim Vas da prilikom odabira igrački pomognete djeci na način da ne budu presitne, slomljene…. i sve ostalo što bi moglo ugroziti zdravlje djece. Također to može biti         slikovnica, pribor za crtanje …..

Ovo zajedničko druženje trajat će do 11.00 sati. Ukoliko nam želite pomoći svojim idejama srdačno vas očekujemo. Možete se javiti trenerici Petri na mobitel 095 530 5339.

 

4 komentara »

 1. katarina pro 18, 2011 u 12:13 am -

  …bilo je super…bravo 🙂

 2. katarina pro 14, 2011 u 3:36 pm -

  oćeli djećica dobijat kakve medalje?hvala:)

 3. jaksa pro 11, 2011 u 10:20 pm -

  Naravno Mihe 🙂

 4. mihaela pro 10, 2011 u 8:07 pm -

  Mogu li igračke donjeti na trening? Ja ne mogu doći u subotu 🙁