TVORNICA MEDALJA

Judo klub Dubrovnik tra 11, 2011 1

ŠUTALO SREBRNA NA EUROPSKOM KUPU

Judo klub Dubrovnik nastupio je 08. i 09.04.2011 godine na Europskom judo kupu za juniore i juniorke odrzanom u Grčkoj.Prvog dana natjecanja nastupila je Ivana Šutalo i osvojila srebrnu medalju. Ivana je na putu do finala pobijedila predstavnice Grčke i Srbije, a u finalu je izgubila od Poljakinje i zasluženo osvojila srebro na europskom judo kupu za juniorke.  Domagoj Radić u kategoriji do 90 kg u prvoj borbi pobijedio je predstavnika Cipra, a nažalost u drugoj borbi izgubio je od predstavnika Belgije i na kraju ostao bez borbe za medalje. Oboje nastupaju u sastavu judo reprezentacije Hrvatske. Nakon povratka ,u subotu 16.04. ,očekuje ih nastup na 15.Medunarodnom judo turniru Dubrovnik open,koji je pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika.

 

SVI MLAĐI KADETI JUDO KLUB DUBROVNIK U FINALU


Judo klub Dubrovnik nastupio je danas, 10.04.2011. godine sa ekipom mlađih kadeta na Uskršnjem judo turniru u Splitu i ostvario odličan rezultat; svi judaši Judo kluba Dubrovnik izborili su finale i na kraju osvojili pehar za prvo mjesto u ukupnom poretku klubova u konkurenciji mlađih kadeta. Za Judo klub Dubrovnik zlatne medalje osvojili su Luka Gudelj Velaga i  Luka Čokljat , a Teo Dadić,  Petar Puljić , Želimir Radić i Matej Raguž osvojili su srebrne medalje. Ovo natjecanje je bila provjera iza nadolazeće Prvenstvo Hrvatske koje se očekuje u svibnju.

EUROPSKI JUDO KUP U SARAJEVU


Judo klub Dubrovnik nastupio je na Europskom judo kupu za seniore koji se odrzao 02. i 03.04. u Sarajevu. Na ovom vrlo jakom natjecanju nastupilo je 330 judasa iz 26 zemalja, osvajači europskih i svjetskih medalja. Za Judo klub Dubrovnik u sastavu judo reprezentacije Hrvatske nastupili su Domagoj Radić u  kategoriji do 90 kg koji je u prvom kolu poveo na waza-ari protiv Slovenca i na kraju izgubio. Treba napomenuti da je Domagoj još junior koji je tek započeo svoj nastup u seniorskoj konkurenciji. Ivana Šutalo nastupila je ukategoriji preko 78 kg i izgubila u prvom kolu, u produzecima borbe, od predstavnice Slovenije, a u drugom kolu od iskusne ruskinje, osvajačice  svjetskih i europskih medalja.

Jedan komentar »

  1. tihana tra 14, 2011 u 3:26 pm -

    Bravooooo kikeeee:)