najbolje u gradu

Judo klub Dubrovnik velj 25, 2011 1

Utorak 24.veljače,2011g.

Proglašenje najuspješnijih športaša grada Dubrovnika,

Najbolja dubrovačka sportašica je Sanja Jovanović, plivačica Juga i hrvatska reprezentativka, dok je najuspješniji sportaš  vaterpolist Jug Croatia osiguranja Nikša Dobud

Seniori Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje ponovno su najuspješnija momčad Grada dok je prvi put nagrada za najuspješniju žensku ekipu otišla Judo klubu Dubrovnik čija je ženska seniorska ekipa bila druga u Prvoj hrvatskoj ligi.

Mihovil Španja najuspješniji je sportaš s invalidnošću, a njegov trener Dean Kontić je najuspješniji trener sportaša s invalidnošću.

Svečanost Dubrovačkog saveza športova počela je Lijepom našom u izvedbi klape Kaše, a potom je minutom šutnje odana počast Zvonku Radovanoviću, predsjedniku i treneru Atletskog kluba Dubrovnik, koji je nakon kratke i teške bolesti preminuo u 62. godini života, u utorak, 22. veljače.

Inače, osim najuspješnijih sportaša Grada Dubrovnika u protekloj 2010. godini u seniorskoj konkurenciji nagrađeni su i svi osvajači međunarodnih medalja, ali i mladi dubrovački sportaši koji su u protekloj godini osvajali naslove državnog prvaka i(li) Kup Hrvatske.

Priznanja za najmlađe kategorije

IVANA ŠUTALO

Judo klub Dubrovnik – kadetska prvakinja Hrvatske u kategoriji preko 70 kilograma, juniorska prvakinja Hrvatske u kategoriji preko 78 kilograma, mlađe seniorska prvakinja Hrvatske u kategoriji preko 78 kilograma

S ovim smo dokazali kontinuitet i kvalitetu rada koja je napokon prepoznata od svih športskih djelatnika grada Dubrovnika.Ovo je samo mali poticaj za Naš klub ali nas raduje pokazatelj da i judo postaje prepoznatljiv kao timski rad a ne samo djelo pojedinca nadamo se da će i u drugim gradovima dobijati slična priznanja  nakon sjajne 2010 godine Hrvatskog juda .

SLIKE SU DODANE POD MULTIMEDIJA!!!

Jedan komentar »

  1. PRCE velj 27, 2011 u 3:18 pm -

    to je igra!svaka čast