prvenstvo hrvatske za juniore

Judo klub Dubrovnik ožu 15, 2010 Komentari isključeni za prvenstvo hrvatske za juniore
 

 

Judo klub Dubrovnik nastupio je 14.03.2010. godine na juniorskom prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke održanom u Zadru i ponovno ostvario odličan rezultat; osvojene su 3 medalje, a ženska ekipa Judo kluba Dubrovnik dijeli treće mjesto u ukupnom poretku klubova na prvenstvu Hrvatske.

Kadetska prvakinja i članica judo reprezentacije Hrvatske Ivana Šutalo osvojila je zlatnu medalju i u juniorskoj konkurenciji čime je potvrdila svoju kvalietu i u starijem uzrastu.

Do finala je došla i Adriana Redžepaj u kategoriji do 52 kg pobijedivši tri borbe, a u finalu je izgubila na bodove i tako osvojila srebrnu medalju na juniorskom prvenstvu Hrvatske. Bez medalje je ostala Alemka Sarić u kategoriji do 63 kg.

U muškoj konkurenciji viceprvak Hrvatske postao je Kristijan Mrdalo u kategoriji preko 100 kg , dok su Dario Dišipulo u kategoriji do 66 kg ,te Domagoj Radić do 81kg ostali  bez medalje.

Članovi Judo kluba Dubrovnik ponovno su potvrdili svoju kvalitetu, i nakon ovog natjecanja nastavljaju s pripremama kako bi nastupili na međunarodnim judo turnirma za judo reprezentaciju Hrvatske .

Komentari su zatvoreni.