12.KUP MOKOŠICE PRIPAO JUDO KLUBU HERCEGOVAC MOSTAR

Judo klub Dubrovnik pro 9, 2018 Komentari isključeni za 12.KUP MOKOŠICE PRIPAO JUDO KLUBU HERCEGOVAC MOSTAR

U dvorani Osnovne škole Mokošica održan je 12. Judo kup Mokošice u organizaciji Judo kluba Mokošica.

Nastupili su dječaci i djevojčice rođeni 2005./06., 2007./08. i 2009./10. i mlađi. Nastupilo je više od 270 natjecatelja iz 25 klubova koji su stigli iz četri različite države (Ukrajina,Hrvatska, BiH, Crna Gora).

Drugu godinu zaredom mlade judoke iz Mostara odnose pehar za prvo mjesto.Ove godine su potvrdili svoju dominaciju sa skoro 100 bodova prednosti pred drugoplasiranim Judo klubom Konavle dok su kaštelani iz Judo kluba Dalmacija Cement u ukupnom poretku zauzeli treće mjesto.Nadomak peharu sa samo tri boda zaostatka su judoke Judo kluba Crnogorac koji su nastupili s osam članova i osvojili isto toliko zlatnih medalja.

Uz domaćina Judo kluba Mokošica još su nastupili  klubovi; Ajk Student,JK Biokovo Makarska,JK Borsa,JK Crnogorac,JK Dubrovnik,JK Dalmacijacement,JK Hercegovac,JK Igalo,JK Jadran Budva,JK Konavle Cavtat,JK Kotor,JK Makarska 1968,JK Miloš Stanković,JK Prevlaka,JK Slano,JK Uranage,JK Solin,JK Split,JK Tempo,JK Tivat,JK Župa Dubrovačka,JK Onogošt,JK Dubrovnik 1966 i JC Ukraina.

POREDAK KLUBOVA

  1. MJESTO – JK Hercegovac Mostar (BiH)
  2. MJESTO – JK Konavle Cavtat (Hrvatska)
  3. MJESTO – JKDalmacijacement (Hrvatska)

Ovim putem zahvaljujemo svim klubovima na fair borbama.

Komentari su zatvoreni.