događanja u veljači

Judo klub Dubrovnik velj 18, 2013 Komentari isključeni za događanja u veljači

Kao što smo već izvjestili uspješno smo organizirali sedmi po redu judo kup Sveti Vlaho.

09.02.2013 nastupili smo na prvenstvu Hrvatske za kadete i kadetkinje.Za naš klub borili su se

2013-02-09_10.01.02

PERKOVIĆ Leon,PULJIĆ Petar,GUDELJ VELAGA Luka(9.mjesto),RAGUŽ Tomislav(9.mjesto),ČOKLJAT Luka(9.mjesto),RADIĆ Želimir,PULJIZEVIĆ Andrija(9.mjesto),DADIĆ Teo,ĐEREK Antonio,RAGUŽ Matej,KARAMATIĆ Ella,STJEPOVIĆ Mihaela.Promjena godišta samo je odgodila nove medalje ove sjajne generacije od koje puno očekujemo.

Ivana Šutalo proglašena je najboljom juniorkom Hrvatske

ivana šutalo priznjanje (Small)

Kike  je proglašena najboljom juniorkom Hrvatske na skupštini Hrvatskog judo saveza održanoj  u Solinu.Također je dobila nagradu za najviše osvojenih bodova u Hrvatskom super kupu.

Nastupila je i  na seniorskim kupovima u Austrijskom Oberwartu i Bugarskoj Sofiji ali je zaustavljena u prvom kolu..Za dva tjedna 02.03.2013 očekuje je nastup na europskom kupu za seniorke koji će se održati u Pragu.

Na turniru održanom u sportskoj dvorani 17.02.2013 naši članovi osvojili su 4 medalje.Emanuel Jeljenić je u kategoriji do 34 kilograma osvojio drugo mjesto,Pavo Matana je u kategoriji do 50kg također bio drugi a njegov imenjak i prezimenjak Pavo Matan u kategoriji do 55kg osvojio broncu(oni će znat koji je koji),Pero Cvjetanović je osvojio srebro u kategoriji preko 60 kilograma dok je Bautović Bruno ostao nadomak medalji te zauzeo peto mjesto

 

Komentari su zatvoreni.